Tosuncuk Lakaplı Mehmet Aydın Türkiye’de

Tosuncuk Lakaplı Mehmet Aydın Türkiye’de
Tosuncuk Lakaplı Mehmet Aydın Türkiye’de
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın Türkiye’ye getirildi haberinin çıkması ile pek çok Çiftlik Bank mağduru ve ülkemizde bulunan vatandaşların takibi altına girdi. İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı konu hakkında bilgi vererek bu akşam saat 22.30 sıralarında Türkiye de olacağı bilgisini verdi. Mehmet Aydın teslim olduktan sonra ilk görüntüsü uçakta çekilerek paylaşıldı. 

Çiftlik Bank Mağdurlarına Müjde

Çiftlik Bank mağdurları Türkiye gündeminde çok uzun süre kaldı ve gelişmeler herkes tarafından çok daha dikkatli bir şekilde takip edildi. Tosuncuk lakabı ile bilinen Mehmet Aydın uzun bir süre önce Çiftlik Bank’ı kurarak çok sayıda kişinin parasını zimmetine geçirdi ve ona inanların mağdur olmasına neden olmuştu. İlk fırsatta yurt dışına kaçan Aydın kendi kararı ile 1 Temmuz tarihinde Brezilya da yer alan Türkiye başkonsolosluğuna giderek teslim olmuştur. 

2018 yılından beri kırmızı bülten ile aranan Mehmet Aydın’ın Brezilya’dan alınması için Türkiye’den bir ekip gönderildi. Yerel prosedürlerin tamamlanması ile Aydın alınarak bu gün sabah saatleri 09.50 da onu getirecek uçak hareket etti. Yaklaşık olarak akşam 22.30 saatlerinde ülkemizde olması bekleniyor. Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın gelmesi ile tüm gerekli olan yasal işlemlerin yapılması ile derin bir soruşturma başlayacaktır.

Tosuncuk Lakaplı Mehmet Aydın Türkiye’de

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın