TÜBİTAK Yüksek Maaşla 77 Kamu Personel Alımı Yapacak

TÜBİTAK Yüksek Maaşla 77 Kamu Personel Alımı Yapacak
TÜBİTAK Yüksek Maaşla 77 Kamu Personel Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜBİTAK’ ın yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 77 adet Kamu personeli alımı gerçekleştirileceği ilan edildi.

Başvuru Şekli Ve Yeri

İlana Başvuru yapmak isteyen adaylar TÜBİTAK resmi internet adresi üzerinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir.

Başvuru yapacak adaylar için başvurular başlamış olup en geç 26 Nisan 2021 Tarihi saat 17.00 kadar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvurular, ilan referans kodu üzerinden değerlendirilecektir. Adaylar, iş başvuru sisteminden ilan referans kodunu seçerek başvuruda bulunabileceklerdir. Referans kodu seçilmeden yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Alımı Yapılacak Unvanlar

Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacak unvan olarak Kısmi Süreli Proje Personeli alımı yapılacak. 77 Adet olarak Kısmi Süreli Proje Personeli alımı gerçekleştirileceği belirlendi.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

Kamusal Haklarını kullanabilme, Erkek adayların askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, Görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya zihinsel engeli bulunmama, Başvuru kılavuzunda belirtilen Taksirli suçlardan hapis cezası almamış veya idari para cezası almamış olma şartları aranmaktadır.

Başvuru Kılavuzu.

TÜBİTAK Yüksek Maaşla 77 Kamu Personel Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın