TÜRMOB Kamu Personel Alımı İlanı Resmi Gazete’de

TÜRMOB Kamu Personel Alımı İlanı Resmi Gazete’de
TÜRMOB Kamu Personel Alımı İlanı Resmi Gazete’de
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yayımlanan eleman alımı ilanlarına göre Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) kamu eleman alımı yapıyor.

Sınava Kimler Başvuru Yapabilir

Adayların vatani görevini yapmış olması gerekiyor. Affa uğramış olsa dahi devlet güvenliğine karşı suçlar, işlememiş olmak, adayların görevini yapmasına engel bir durumu bulunmaması gerekiyor. Şartlarını taşıyan adaylar müracaatlarını kolaylıkla yapabileceklerdir.

Başvuru İçin gerekli olan belgeler

Sınav müracaat dosyası, nüfus kayıt örneği. Diploma, yabancı okul mezunları için denklik belgesi, adli sicil belgesi, son 6 ayda çekilmiş 1 adet Biyometrik fotoğraf, serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsat fotokopisi, taahhütname belgesi istenilmektedir.

Oda giriş ücreti ve maktu aidatın tam ödendiğine dair belge(özel sektörde çalışanlara), askerlik durum belgesi. İkamet belgesi, sağlık durum belgelerine sahip adaylar müracaatlarını kolaylıkla yapabileceklerdir.

Sınav Konuları

İleri seviyede finansal muhasebe, finansal yönetim, yönetim muhasebesi, denetim, raporlama ve meslek hukuku, revizyon, vergi tekniği, gelir üzerinden alınan vergiler, harcama ve servet üzerinden alınan vergiler, dış ticaret ve kambiyo mevzuatı, sermaye piyasası mevzuatı olacak.

Başvuru biçimi ve tarihi

Başvuru yapmaya hak kazanan gerekli olan belgelere sahip adaylar müracaatlar 13 Eylül 2021 tarihinde başlamış olup 27 Eylül 2021 tarihinde bitmiş olacaktır.

İlana göre sınav müracaatları 4 Aralık 2021 de başlamış olup 13 Aralık 2021 de bitmiş olacaktır. Başvurular emel Eğitim ve Staj Merkezi (TESMER) İncek Kızılcaşar Mahallesi 2669. Sokak No: 19 Gölbaşı – Ankara adresine gerekli olan belgeler ile şahsen gidilip yapılacaktır.

Başvuru kılavuzu

TÜRMOB Kamu Personel Alımı İlanı Resmi Gazete’de

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın