Uluslararası Tarım Enstitüsü 3 Personel Alıyor

Uluslararası Tarım Enstitüsü 3 Personel Alıyor
Uluslararası Tarım Enstitüsü 3 Personel Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü İŞKUR’da yaptığı açıklamada alınacak 3 personelin geçici kadroda Aşçı, Modül-Kart Satış Elemanı ve Cankurtaran olarak istihdam edileceğini belirtti.

Adaylarda aranan genel nitelikler

Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Son başvuru tarihi itibarıyla, 657 sayılı Kanunun 48’inci maddesinin 5’inci fıkrası uyarınca yapılacak güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak, Millî Güvenlik Kurulunca Devletin millî güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak, Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadır.

Modül-Kart Satış Elemanı için aranan nitelikler

En az Lise ve dengi okul mezunu olmak, Alanında en az 2 yıl deneyimli olmak ve İzmir merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Aşçı için aranan nitelikler

En az İlköğretim mezunu olmak, Alanında en az 2 yıl deneyimli olmak ve İzmir merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Cankurtaran için aranan nitelikler

En az Lise ve dengi okul mezunu olmak, Alanında 2 yıl deneyimli olmak, Gümüş Cankurtaran Belgesine sahip olmak ve İzmir merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için kura çekimi 4 Haziran 2020 saat 11:00 – 12:00 saatleri arasında Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılacaktır.

Adaylar için son başvuru tarihi 2 Haziran 2020’dir.

Adaylar için İŞKUR ilan numaraları 00005507514, 00005507650 ve 0000550766’dır.

Uluslararası Tarım Enstitüsü 3 Personel Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın