Üniversite En Az İlkokul Mezun 15 Temizlik Personeli Alımı İŞKUR’da

Üniversite En Az İlkokul Mezun 15 Temizlik Personeli Alımı İŞKUR’da
Üniversite En Az İlkokul Mezun 15 Temizlik Personeli Alımı İŞKUR’da
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İŞKUR’da yaptığı açıklamada alınacak 15 personelin daimi kadroda Temizlik Görevlisi olarak sürekli işçi kadrosunda üniversite bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylarda aranan genel nitelikler

Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak 36 yaşından gün almamış olmak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak, Askerlik ile ilişiği olmamak (fiilen yapmış, muaf veya tecilli olmak), Çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında veya görevini devamlı olarak yapmasına engel herhangi bir sağlık probleminin bulunmamak, Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, Osmaniye İli Merkezde ikamet ediyor olmak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadır.

Temizlik Personeli için aranan şartlar

En az İlkokul en fazla Lise ve dengi okul mezunu olmak ve İlan tarihi itibarı ile 35 yaşını doldurmamış olmak (26 Haziran 2002 – 22 Haziran 1985) şartları aranmaktadır.

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Adaylar için kura çekim işlemi 1 Temmuz 2020 tarihinde 10:00 – 11:00 saatleri arasında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Amfisinde yapılacaktır.

Adaylar için son başvuru tarihi 26 Haziran 2020’dir.

Adaylar için İŞKUR başvuru numarası 00005546254’tür.

Üniversite En Az İlkokul Mezun 15 Temizlik Personeli Alımı İŞKUR’da

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın