Vazife Malulü Polis Memuruna ‘Devlet Övünç Madalyası’ Verildi

Vazife Malulü Polis Memuruna 'Devlet Övünç Madalyası' Verildi
Vazife Malulü Polis Memuruna 'Devlet Övünç Madalyası' Verildi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin’in Midyat ilçesinde  2015 yılında yaşanan terör saldırısında yaralanarak gazi olan Cumhur Özsoy için “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı”nı tevdi edildi. Cumhur Özsoy’un eşi polis memuru Nefize Özsoy da 2016 yılında yine Mardin Midyat’ta yaşanan bir terör saldırısında şehit olmuştu.

Cumhur Özsoy’a “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı” Tevdi Edildi

2015 yılında görev yapmakta olduğu Mardin Hürriyet ilçesinde terör örgütü tarafından yapılan terör saldırısında çıkan çatışma sonucu yaralanarak vazife malülü polis memuru Cumhur Özsoy’a  “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı” verilmesi uygun görüldü. Bu yüzden vazife malülü polis  memuru Cumhur Ersoy için Kırklareli’nde bir tören düzenlendi. Kırklareli Valiliği Atatürk toplantı salonunda gerçekleştirilen törende Vali Osman Bilgin, Cumhur Özsoy’a tevdi edilen “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı” takdim etti. Törende vazife malülü polis memuru Cumhur Özsoy’un şehit olan eşi polis memuru Nefise Özsoy da anıldı.

Vali Osman Bilgin’den Duygulandıran Konuşma

Vali Osman Bilgin, ödül töreninde yapmış olduğu konuşmada gazilik ve şehitlik ünvanlarının hiçbir dünyevi paye yada  maddi bir karşılık ile ölçülemeyecek kadar değerli ve büyük bir mertebe olduğunu belirtti. Vali Osman Bilgin konuşmasının devamında;  temsil ettiği değerlerin bilincinde olan gazilerimizin, davranışlarıyla, duruşlarıyla ağırbaşlı, onurlu bir şekilde kahramanlıklarını ve vatan sevgilerini yeni nesillere rehberlikleri ile gösterdiklerini ifade etti.

Tevcih töreninin yapılması ve konuşmaların tamamlanmasının ardından Vali Osman Bilgin, vazife malulü olan polis memuru Cumhur Özsoy’a  “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı”’nı takdim etti. Daha sonra Vali Osman Bilgin, vazife malulü Cumhur Özsoy ve Cumhur Özsoy’un  yine Mardin Midyat’ta şehit olan eşi polis memuru eşi Nefise Özsoy’un çocukları Eylül Elif ve ailesi ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Küçük Eylül Elif törende özel harekat uniforması kıyafeti giydi. Ayrıca Vali Osman Bilgin, küçük Eylül Elif’e de yakından ilgi gösterdi.

Vazife Malulü Polis Memuruna ‘Devlet Övünç Madalyası’ Verildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın