Whatsapp Bankacılık Hizmetleri Sunacak

Whatsapp Bankacılık Hizmetleri Sunacak
Whatsapp Bankacılık Hizmetleri Sunacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banka Olacak

Whatsapp kendisini geliştirmek için çalışmaya devam ediyor. Koronalı günlerde daha fazla kişi görüşebilsin diye görüntülü konuşma özelliği 8 kişiye çıkarıldı. Böylece ailenizle ya da arkadaşlarınızla aynı anda görüntülü görüşme imkanınız olacaktır. 

Whatsapp tarafından devrim yaratacak diğer bir özellik üzerinde çalışmalar halen devam ediyor. Dünya üzerinden kullanılan en popüler uygulamalardan biri olmasıyla yeni adımlar atarak yoluna devam ediyor.

İlk olarak Hindistan’da bankacılık uygulaması için çalışmalar başladı. Bazı bankalar ile anlaşma imzalandı. Yasalar çerçevesinde finans hizmeti sunulması için gerekenler yapılacaktır. 

Neler Sağlayacak?

Whatsapp’ın bankacılık faaliyeti sunması ile tüm whatsapp kullanıcıları arasında para trafiği sağlanacaktır. Kişiler arasında para gönderme işlemleri bankalar aracılığıyla sağlanacaktır. Fiziki olarak var olmayan ve sadece elektronik ortamda işlem yapılmasını sağlayan dijital bankacılıklar mevcuttur. İşte bu sanal bankalar şimdi bir iletişim uygulaması ile birleşecektir. 

Cep telefonlarında ya da bilgisayarlarında whatsapp kullanan herkes aynı anda bankacılık işlemi de yapabilecektir. Bu uygulama beklendiği şekilde hayata geçerse ciddi bir kullanıcı kitlesine ulaşması bekleniyor. Böylece uygulama sadece bir mesajlaşma uygulamasından çok daha fazlasını yapabilecektir. Şimdilerde görüntülü konuşmanın yanı sıra pek çok şeyin paylaşılmasında da kullanılıyor. İşte çalışmalar olumlu sonuç verirse paylaşılan şeyler arasında artık paranın yer alması an meselesidir.

Whatsapp Bankacılık Hizmetleri Sunacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın