Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Yaz Okulu Kayıtları Başladı
Yaz Okulu Kayıtları Başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz Okulu Kayıtları Başladı
Anadolu üniversitesinde öğrenim gören öğrencileri için kritik hafta Anadolu üniversitesi yaz okulu kayıtları başladı. Anadolu Üniversitesinden yapılan duyuruda 05.07.2021 tarihinde Yaz Okulu kayıtları başladı. Yaz Okulu kayıtlarının son günü ise 09.07.2021 tarihi olarak bildirildi.

Öğrencilere Uyarı
Anadolu Üniversitesinde Yaz Okulu kayıtlarının başlaması ile birlikte öğrencilerde kayıt konusunda uyarıda bulunuldu. Öğrencilerin kayıt konusunda kayıt işlemlerini mümkün olduğunca son güne bırakılmaması istendi. Yaz Okulu kayıtlarının uzatılmayacağı ve herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için ders ders notu yükseltme ve mezun olmak isteyenlerin zaman kaybetmeden Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi öğrenci girişi bölümünden giriş yapılarak Yaz Okulu kayıtlarının süresi içinde yapılması tavsiyesinde bulundu.

Yaz Okulunda Kaç Ders Alınabilir?
Yaz Okuluna Kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler not yükseltme veya mezun olabilmek adına bu sınava katılmak isteyenler öncelikle ders ekle sil bölümünden almak istedikleri dersleri seçerek kayıt işlemlerini süresi içerisinde yapmaları gerekmektedir. Anadolu üniversitesi Açık öğretim Fakültesi öğrencileri Yaz Okulunda en fazla 5 ders için başvuruda bulunabilmektedirler.

Yaz Okulu Yüz Yüze
Yaz okuluna kayıt yaptıran öğrenciler Yaz Okulu sınavlarının Çevrimiçi ortamda mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı konusunda araştırmalar yaparken Yaz Okulu Kayıt duyurusunda da bu sorunun cevabını bulabilir. Yaz Okulu sınavı 04 Eylül 2021 Cumartesi günü yüz yüze yapılması planlanmaktadır. Kayıt sırasında öğrencilerin e-devlet üzerinden almış oldukları HES Kodunun da kayıt işlemleri sırasında istenmesi Yaz Okulu sınavının Yüz Yüze yapılması ihtimalini arttırmış durumda. Sınavlara katılacak Bütün Öğrencilere Memuralimi.com.tr ailesi olarak başarılar dileriz.

Yaz Okulu Kayıtları Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın