YÖK Türkiye Geneli Başvuru 8 Personel Alım İlanı Yayımlandı

YÖK Türkiye Geneli Başvuru 8 Personel Alım İlanı Yayımlandı
YÖK Türkiye Geneli Başvuru 8 Personel Alım İlanı Yayımlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak 8 personelin Uzman olarak Başkanlık bünyesinde istihdam edileceği belirtildi.

Adaylarda aranan genel şartlar

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak ve Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olmak ya da en az iki yıl askerlik ile ilişkisi bulunmamak şartları aranmaktadır. 

Uzman için aranan nitelikler (1 Personel)

Üniversitelerin Mühendislik, Fen-Edebiyat, İletişim, Eğitim, Güzel Sanatlar Fakültelerinin birinden mezun olmak. HTML + CSS konusunda tecrübeli olmak, Photoshop, Illustrator programlarını kullanabilmek, İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dillerinin birinden KPDS/YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Uzman için aranan nitelikler (1 Personel)

Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümünden veya Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca bu bölüme eşdeğerliliği kabul edilen bölümlerin birinden mezun olmak, Adobe Illustrator, Adobe Indesing ve Adobe Photoshop programlarını kullanabilmek, Kitap, katalog, dergi vb. yayınların tasarımı, uygulaması ve baskıya hazırlanması konusunda tecrübeli olmak, İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dillerinin birinden KPDS/YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Uzman için aranan nitelikler (1 Personel)

Üniversitelerin Eğitim Fakültelerinden mezun olup, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme ana bilim dalında yüksek lisans yapmış olmak, İngilizce dilinde KPDS/YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Uzman için aranan nitelikler (1 Personel)

Üniversitelerin İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünden veya Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca bu bölüme eşdeğerliliği kabul edilen bölümlerin birinden mezun olmak, Kamera kullanma konusunda tecrübeli olmak. İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dillerinin birinden KPDS/YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Uzman için aranan nitelikler (1 Personel)

Üniversitelerin Hukuk Fakültelerinden mezun olup, avukatlık stajını yapmış olmak, İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dillerinin birinden KPDS/YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Uzman için aranan nitelikler (1 Personel)

Üniversitelerin Fen-Edebiyat Fakültesi ile Edebiyat Fakültelerinin İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık veya Eğitim Fakültelerinin İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden veya Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca bu bölüme eşdeğerliliği kabul edilen bölümlerin birinden mezun olmak, İngilizce dilinde KPDS/YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (B) düzeyinde dil belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Uzman için aranan nitelikler (2 Personel)

Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi veya Edebiyat Fakültelerinin birinden mezun olmak, Arapça dilinde KPDS/YDS veya eşdeğer sınavlardan en az (B) düzeyinde dil belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli ve tarihi

Başvurular ilan tarihinden itibaren kurum internet sitesinde bulunan başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmasından sonra fotoğraf yapıştırmak ve imzalamak suretiyle istenen belgelerle birlikte 30 Temmuz 2020 tarihine kadar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (Personel Dairesi Başkanlığı) Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 10 06800 Bilkent/Ankara adresinde olacak şekilde posta ile göndermek suretiyle yapılacaktır.

Başvuru kılavuzu.

YÖK Türkiye Geneli Başvuru 8 Personel Alım İlanı Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın