13 Mayıs Korona Verileri Açıklandı

13 Mayıs Korona Verileri Açıklandı
13 Mayıs Korona Verileri Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyileşen Hasta Sayısı 100 Bini Aştı

Her gün açıklanan Koronavirüs verileri bugün de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklandı. Verilere göre son 24 saatte toplam 33 bin 332 adet test yapıldı. Bu testlerden 1639’u pozitif çıktı. Tedavi gören 58 vatandaşımız ise hayatını kaybetti. Yoğun bakımda bulunan hasta sayımız da ilk defa binin altına inerek 998 olarak gerçekleşti.

Yapılan test sayısının ise 1 milyon 474 bin 3 olduğu açıklandı. Buna göre yaklaşık bir buçuk milyon test yapılmış oldu. Entübe hasta sayısı ise 535 olarak açıklandı. Bugün toplam iyileşen hasta sayısı da 2 bin 826 oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tedbiri elden bırakmamız gerektiğini belirtti. Bu kapsamda maske ve sosyal mesafenin korunması konularına ayrı bir önem verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

İller bazında değerlendirildiğinde bazı illerimizde durum kötüye giderken bazı illerimizde vaka görülmemeye başlamıştır. Bu gelişmeler ışığında il odaklı tedbirler geliştirilmesi gündeme getiriliyor. Dolayısıyla bazı illerde yasaklar kaldırılırken bazılarında ilave tedbirler hayata geçirilmektedir. Vatandaşlar olarak biran evvel normalleşmenin sağlanması adına tedbirlere riayet etmeliyiz. Kalabalık ortamlardan uzak durarak sosyal mesafeye olabildiğince dikkat etmek gereklidir.

13 Mayıs Korona Verileri Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın