25-40 Yaş Aralığında Sosyal Temas İçin Çözüm Sunulmalıdır

25-40 Yaş Aralığında Sosyal Temas İçin Çözüm Sunulmalıdır
25-40 Yaş Aralığında Sosyal Temas İçin Çözüm Sunulmalıdır
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışanlar En Büyük Risk Altında

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca korona virüse ilişkin yaş ve cinsiyet tablosunu açıkladı. Tabloya göre en çok vaka 25-40 yaş arasında görülüyor ve erkekler kadınlara göre 2 kat fazla risk taşıyor. İşte bu iki veri birleştiğinde çalışma hayatında olan erkeklerin en büyük risk altında olduğu görülmektedir. Bu durum kişilerin çalışmaya ve dolayısıyla sosyal temasa devam etmesi ile bire bir ilişkilidir. 

Bakan Koca, genç nüfusa sahip olmamızın bir güvence olmadığını ve gençlerin de risk altında olduğunu belirtmişti. İşte bu nedenlerle çalışma hayatına devam edenler için sosyal mesafeyi azaltacak önlemler almak şarttır. Bunun en iyi ve kesin çözümü ise sokağa çıkma yasağının ilan edilmesidir. Daha fazla ölüm yaşanmadan bu konuda tedbir almak şarttır. 

Erkekler Neden Daha Fazla Risk Altında?

Toplumumuzda erkeklerin çalışma hayatına katılımı daha fazla olduğundan daha fazla risk taşıyorlar. Bu faktör erkeklerde vaka ve ölüm sayısının fazla olmasının en önemli kanıtı olarak biliniyor. Ancak bazı iddialar da bulunuyor. Erkeklerde sigara kullanımının kadınlara göre daha fazla olması da etkenlerden biri olarak görülüyor. Erkeklerde ACE reseptörünün fazla olması da iddialardan biri olarak yer alıyor.

25-40 Yaş Aralığında Sosyal Temas İçin Çözüm Sunulmalıdır

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın