5 Günde EBA’da 150 Bin Canlı Ders Yapıldı

5 Günde EBA’da 150 Bin Canlı Ders Yapıldı
5 Günde EBA’da 150 Bin Canlı Ders Yapıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önemli Bir Rakam

LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik olarak geçtiğimiz hafta canlı yayın dersleri başladı. Bu derslere öğrenciler tarafından yoğun bir ilgi gösterilirken ilk haftada toplam 150 bin ders yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bu rakamın son derece önemli olduğunu vurguladı. 

Kademeli Olarak Yaygınlaştırılacak

Şimdilik sadece 8 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak uygulanan EBA canlı yayın derslerinin ilerleyen süreç içerisinde yaygınlaştırılacağı Bakan Selçuk tarafından ifade edildi. Bakan Selçuk da iki canlı yayın dersine katılarak süreci yakından takip etti. Selçuk öğrencilerin ve öğretmenlerin yoğun ilgisinden duydukları memnuniyeti de aktardı.

Öğrenciler dersleri kendi sınıf arkadaşları ile birlikte takip edebildikleri için sınıf ortamının sağlanması mümkün oluyor. Ayrıca karşılıklı olarak etkileşimin de mümkün olması eğitimin daha etkili bir şekilde yapılabilmesine olanak sunuyor.

Bakan Selçuk EBA mobil uygulaması ile öğrencilerin istedikleri her yerde eğitim alabilmelerinin de önünün açıldığını ifade etti. Bu süreçte EBA mobil uygulaması 10 milyonun üzerinde indirilerek büyük bir başarıya imza attı. Korona sonrasında da bu EBA sisteminin etkili bir şekilde kullanılabileceğinin sinyalleri şimdiden alınıyor. Böylelikle klasik anlamdaki sınıf ve eğitim kavramları tarihe karışarak modern bir hal alabilir.

5 Günde EBA’da 150 Bin Canlı Ders Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın