Anneler Günü Dolayısıyla Pazar Günü Çiçekçiler Açık Olacak

Anneler Günü Dolayısıyla Pazar Günü Çiçekçiler Açık Olacak
Anneler Günü Dolayısıyla Pazar Günü Çiçekçiler Açık Olacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sokağa Çıkma Yasağına İstisna

9 Mayıs Cumartesi ve 10 Mayıs Pazar tarihlerinde 24 il için sokağa çıkma yasağı devam etmektedir. Vatandaşlar sadece ekmek almaya, hastaneye ya da eczaneye çıkabilecektir. Bunun dışındaki sebeplerle dışarı çıkmak yasaktır. 

Hafta sonu işletmeler de kapalı olacaktır. Sadece unlu mamuller, su dağıtım şirketleri ve temel gıda maddesi ile ilaç üreten yerler açık olacaktır. Ancak sadece bu hafta sonuna özel olmak üzere çiçekçiler de açık olacaktır. 

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine yazı gönderilerek bilgilendirme yapıldı. 10 Mayıs 2020 günü anneler günü olarak kutlanacaktır. İşte bu nedenle 9 ve 10 Mayıs’ta çiçekçilerin açık olmasına karar verilmiştir.

Annesi ile görüşemeyenler çiçek alarak onu mutlu etmek isteyebilir. Aynı zamanda bir ayı aşkın süredir kapalı olan çiçekçiler için de can suyu olacaktır. Karşılıklı memnuniyet için bu Pazara özel olmak üzere çiçekçiler faaliyette bulunacaktır. 

Sadece Evlere Servis

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre 9 Mayıs Cumartesi ve 10 Mayıs Pazar günü çiçekçiler açık olacaktır. Ancak çiçekçilere giderek çiçek almak mümkün değildir. Sadece evlere servis şeklinde hizmet verilecektir. Vatandaşlar anneler günü için sipariş vererek çiçek alabilecektir. Böylece zararda olan çiçekçiler de bir nebze olsun rahatlayacaktır.

Anneler Günü Dolayısıyla Pazar Günü Çiçekçiler Açık Olacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın