Bitlis’te Bir Öğretim Görevlisi Korona Virüsten Hayatını Kaybetti!

Bitlis’te Bir Öğretim Görevlisi Korona Virüsten Hayatını Kaybetti!
Bitlis’te Bir Öğretim Görevlisi Korona Virüsten Hayatını Kaybetti!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

42 yaşında olan öğretim görevlisi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Resim Bölümü Başkanı olarak görev yapıyordu. Bitlis’te öğretim görevlisi olan Orhan Labaç, Korona virüse yakalandı ve ne yazık ki mücadele edemeyip hayatını kaybetti. Yeni tip korona virüs nedeni ile hayatını kaybetmiş olan araştırması görevlisinin 42 yaşında olduğu bildirildi.

Özel Açıklama

Üniversite yetkilileri tarafından yaşanan bu olay ile alakalı özel bir açıklama geldi. Üniversitemizde görevine 2019’da başlamış olan Laboç, evli ve iki çocuk babasıydı diyerek bilgi verildi. Laboç’un vefatı için üzgün olduğunu bildiren üniversite yetkilileri ve üniversitenin rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, ailesini de arayarak başsağlığı diledi. Merhum hocamıza Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz diyerek bir açıklama da yapıldı.

Üzgün olan yetkililer konuyla alakalı resmi açıklama da bulundu. Vefat eden öğretim görevlisinin ailesi hem arandı hem de resmi yazı ile de direkt olarak baş sağlığı dilendi. Yaşanan olayla ilgili üzüntülü olduğunu bildiren Üniversite rektörü de aileyi arayarak baş sağlığı dileyenler arasında. Eğitim öğretimin açılması için üniversiteler henüz gündeme gelmezken, bu şekilde haberler almak son derece üzücü. Önlemlerin alınmasına devam ediliyor ancak kayıplar da oluyor. Yaşanan her kayıp için herkes çok üzgün.

Korona Virüs Önlemleri Alınmaya Devam Ediyor!

Okullarda yaşanabilecek olan virüsün yayılma durumuna ilişkin elbette önlemler alınıyor. Aşama aşama eğitim öğretime geçilmesinin yanı sıra henüz uzaktan eğitime kesin şekilde devam edecek olan üniversiteler var. Bu şekilde herkesin evde kalması, kendisini koruması, mecburi olarak sokağa çıkma gibi bir durumunun olması da önemli. Bunun sağlanması için belirlenen hususlarda uzaktan eğitim, uzaktan işlemler, uzaktan çalışmak gibi pek çok husus da sağlanmış oluyor. Korona virüs önlemleri kapsamında hareket ederek, siz de direkt olarak bu şekilde alacağınız önlemler üzerinden virüse karşı gelebilirsiniz. Virüse karşı durabilirsiniz. Sizin için en doğrusu önlemleri almak olacaktır.

Bitlis’te Bir Öğretim Görevlisi Korona Virüsten Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın