Büro-Memur Sendika Üyesi Açığa Alındı

Büro-Memur Sendika Üyesi Açığa Alındı
Büro-Memur Sendika Üyesi Açığa Alındı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büro-Memur sendika üyesi açığa mı alındı sorularının yanıtı evet. Emniyet Genel Müdürlüğü soruların Büro – Memur Sen tarafından hazırlandığı iddiası üzerine; ‘‘Bu teşkilatımız açısından kabul edilemez bir iftiradır’’ açıklaması yaptı. Sosyal medyadan açıklama yapan Büro – Memur Sen üyesinin açığa alındığı duyuruldu. Soruların hazırlanması konusunda sendikanın görevli olduğunu söyleyen kişi için açığa alma süreci hemen başlatılmış oldu.

EGM Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Soruları Nasıl Hazırlandı?

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 28 Kasım’da yapılacak ‘‘Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’’ sorularının Büro Memur-Sen tarafından hazırladığı iddiaları kabul edilemez bir iftara olarak belirtti. EGM’den gelen açıklamaya göre 28 Kasım’da yapılacak Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı için gazetede yayımlanan FETÖ taktiğiyle Emniyet Sınavı kapsamında haberde sınav sorularının hükümete yakın olan Memur – Sen tarafından hazırlandığı iddia edildi. Bu durumda EGM’den bir açıklama yapılması beklendi.

‘‘Bu, teşkilatımız açısından kabul edilemez bir iftiradır’’ şeklinde gelen açıklama ile direkt olarak FETÖ artığı bir zihniyete iftira atan, yalanı ve yalancılığı meslek edinen sözde gazetecilik yaptığı iddia edenlerin birçok alanda gerçekleştirdiği mücadelede başarılı sonuçlar etmiş ve edecek olan EGM’nin hedef gösterildiği belirtildi. 

Sınav Sorularının Hazırlanması: Başkent Üniversitesi 

Yapılan açıklamada peki sorular nasıl hazırlandı sorusunun yanıtı da verildi. Sorular, Başkent Üniversitesi tarafından bu tip sınav soruları için usule uygun şekilde bir hazırlama olduğu söylendi. FETÖ taktiği ile Emniyet sınavı diyerek FETÖ zihniyeti ile teşkilatımıza iftira atıp yalan haber üretmektedir diyerek de yaşanan bu durumun özetlenmesi sağlandı.

Herhangi bir yazışma ya da paylaşım, soruların hazırlanması sürecinde mümkün değildir diye açıklama yapılmasından sonra elbette kurum için de kimin hazırladığı konusunda açıklama yapıldı. EGM sınav soruları Başkent Üniversitesi tarafından kurallara ve usule uygun şekilde hazırlanmıştır. Bunu bilerek, herhangi bir şekilde sınav konusunda tereddüt etmeden iftiralara da aldırış etmeden EGM süreci yönetiyor.

Büro-Memur Sendika Üyesi Açığa Alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın