Çocuklar Market ve Pazar Yerlerine Alınmayacak

Çocuklar Market ve Pazar Yerlerine Alınmayacak
Çocuklar Market ve Pazar Yerlerine Alınmayacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tedbirler Artıyor

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, korona virüs nedeniyle alınan yeni tedbirleri halka açıkladı. Buna göre çocukların market ve pazar yerlerine girişi yasak olacaktır. Virüs tedbirlerinden ötürü halkın mümkün olduğunca evden çıkışı yasaklandı. Sadece market, Pazar gibi yerlere giderek acil ihtiyaçları almak gerekiyor. Bunun için de evden en az risk taşıyan bir kişinin gitmesi yeterlidir. Dolayısıyla çocukların gitmesine gerek yoktur.

Bağışıklığı zayıf olan çocuklar virüsü daha kolay kapabilecektir. Kendileri için hayati tehlike olmasa da taşıyıcı olarak yakınlarına zarar vereceklerdir. Anne ve babalar bu konuda son derece hassas olmalıdır. 

İstanbul dışındaki diğer iller için herhangi bir yasak haberi gelmedi. Ancak aileler başta çocuklarının sağlığını korumak için bu tedbirlere uymalıdır. 

48 Saat Evinden Hiç Çıkma İstanbul

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya twitter hesabından yaptığı başka bir paylaşımda ise 48 saat boyunca evden hiç çıkılmamasını önerdi. İstanbullulara evinde kalma çağrısı yaptı. İstanbul’un güzelliklerini evden izleme tavsiyesinde bulundu.

Tüm yetkililer salgının önlenmesi için önümüzdeki 5 günün çok önemli olduğunu vurguluyor. Bu konuda bazı önlemler alınmaya devam ediliyor. Ancak en büyük iş vatandaşa düşüyor. Gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve gönüllü karantina uygulaması bekleniyor. Aksi takdirde tablo çok daha vahim olacaktır.

Çocuklar Market ve Pazar Yerlerine Alınmayacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın