Hedef Türkiye’yi Kuşatmak

Hedef Türkiye’yi Kuşatmak
Hedef Türkiye’yi Kuşatmak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırması konusunda açıklamalarda bulundu. Gürcistan sınırındaki Tovuz bölgesinde yaşanan saldırıların asıl amacının Türkiye’yi kuşatmak olduğunu iddia eden Erbakan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Batı’nın yine ikiyüzlü davrandığını öne süren Erbakan, çatışmada yaralananlara da acil şifalar diledi.

Azerbaycan’ın kardeş olduğunu ve sonuna kadar yanında olacaklarını ifade eden Erbakan, bu konuda atılması gereken adımların da eksiksiz olarak yerine getirilmesinin gereğinin ulusal güvenliği de ilgilendirdiğini ifade etti. 

İşgalin Amacı Türkiye’ye Saldırmak

Dağlık Karabağ bölgesinde Azerbaycan topraklarının dışında kalan bölgeyi işgal eden Ermenistan’ın düşmanlığının Türkiye’ye yönelik olduğunu iddia eden Erbakan, petrol ve boru hatlarının üzerinde olan Tovuz bölgesindeki sorunun ciddiye alınması gerektiğini söyledi. Batı’nın yine iki yüzlü davranarak göz yumduğunu ifade eden Yeniden Refah Partisi lideri, gittikçe uluslararası bir ihlale dönüşen bu sorunun sessiz kalınmaması gereken bir durum olduğuna dikkat çekti. 

Asıl amacın ülkemizi dört yandan kuşatmak olduğunu söyleyen Erbakan, Kuzey Kafkasya konusundaki bütünlük ihlalinin karşısında Azerbaycan ile sonuna kadar dost olunması gerektiğini ve ülkemizi de ilgilendiren bir durum olduğunu söyledi. 

İttifak Sinyali Vermişti

AYasofya’nın ibadete açılmasıyla ilgili soruları yanıtlayan Erbakan, bu konudaki girişimleri Erbakan hocamız gerçekleştirmişti dedi. Kübra Par’ın programına katılan ve soruları cevaplayan Fatih Erbakan, birçok konuya da açıklık getirdi ve samimiyetle soruları cevapladı. Cumhurbaşkanını arayarak tebrik ettiğini söyleyen Erbakan ittifak konusunda yeni sistemin bir parçası ittifaklar diyerek olumlu sinyaller vermişti. Faiz yerine üretim ve istihdam ekonomisini belirlemenin kırmızı çizgileri olduğunu söyleyen lider, parti ismi vermeden ittifaklara sıcak baktığını ifade etti. 

15 Yaşında Evliliğe Karşıyız

15 yaşında evlenip çocuk sahibi olanların bir kereye mahsus affedilmesi gerekir dediğini ve bunun çarpıtıldığını söyleyen Erbakan, “benim de iki kız çocuğum var yüksek lisans eğitimini bitirdikten sonra evlenmelerini isterim. Kimsenin 15 yaşında evlenmesini istemem. Evlenen erkeği de babasını da hapse atıp, çocuk ve kadını yalnız bırakanları eleştiriyoruz” dedi. 

 

Hedef Türkiye’yi Kuşatmak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın