KPSS Lisans Başvuruları Tamamlandı

KPSS Lisans Başvuruları Tamamlandı
KPSS Lisans Başvuruları Tamamlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayrıca öğretmenlik alanından sınava girecek binlerce yeni öğretmen adayı da yine 6 Mayıs tarihinde eğitim bilimleri sınavına katılım sağlayacak. Alan bilgisi sınavları ise yine bir hafta sonra 13 Eylül’ de merkezi olarak yapılacak.

Yukarıda da bahsi geçen sınavlar için başvuru tarihleri sona erdi. Sınav başvuru süreci ÖSYM üzerinden aday işlemleri sistemleri ile yapılabilmekteydi. Bu anlamda sınav başvurusunu doğru şekilde tamamlayan her aday corona virüs sağlık tedbirleri kapsamında bankamatik veya bankalardan direkt olarak ödemeye tabii tutulmadan sadece internet üzerinden ödeme yapmak mecburiyetindeydiler.

ÖSYM’ nin resmi aday işlemleri resmi internet sayfası üzerinden başvuru sürecini doğru şekilde tamamlayan Kpss adayları bu aşamada ödeme sayfasına yönlendirildiler ve direkt olarak ÖSYM’ nin resmi internet ditesi üzerinden tüm banka kartları ve yine tüm bankaların kredi kartları ile ödeme yapabildiler. 

Kpss Geç Başvuru Süreci Olacak mı?

6 Mayıs 2020 ve 13 Mayıs 2020’ de tamamlanması planlanan 2020 yılı Kamu Personel Seçme sınavı bu yıl başvuru sürecini 13 Temmuz 2020’ de tamamladı. Ösym üzerinden duyuruları takip eden Kpss adayları eğer 14 Temmuz tarihine kadar ödeme yapmadıysa başvuruları iptal edildi. Bu yıl Ösym, aday işlemleri sistemlerinden başvuru yapan ancak ödeme tamamlamayan adaylara 13 Temmuz’ da hatırlatma yaptı ve ödemenin 14 Temmuz tarihine kadar yapılmayan ödemelerde başvurunun iptal edileceğine dair mesaj attı.

Bu anlamda bir sonraki aşama ile ilgili de geç başvuru ile ilgili de tarih ve ödeme bilgileri ile ilgili resmi siteden duyurusunu yayımladı. İşte Kpss geç başvuru dönemi tarihleri: 
Kpss geç başvuru 22 – 23 Temmuz 2020 saat 00.00’ da tamamlanacak. Ayrıca geç başvuruda her bir oturum için yüzde elli zamlı ödeme yapılması gerektiğini de sınava girecek adaylara duyurdu.

KPSS Lisans Başvuruları Tamamlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın