İSPER Kurumu KPSS Şartsız Lise Mezunu Memur Alımı

İSPER Kurumu KPSS Şartsız Lise Mezunu Memur Alımı
İSPER Kurumu KPSS Şartsız Lise Mezunu Memur Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul belediyesi memur alımı için başvuru düzenlemek isteyenlerin kurumsal aidiyet duygusuna sahip olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve formlar ve dosyaların oluşturulması konularında bilgili olması gerekiyor.

KPSS ŞARTSIZ MEMUR ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

İSPER yardımcı hizmetler elemanı alımı son başvuru tarihi 4.11.2021 olarak duyuruldu.

İstanbul personel yönetim kurumu iş başvurusu için aşağıda yazılı kurumun internet sitesi üzerinde başvuru işlemlerinin yapılması gerekiyor.

https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

 

kamu-personel-alim-ilan-002.jpg

 

KAMU MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Müdürlük faaliyetlerinin yürütülmesinde görevlendirilecek kişilerin tercihen lise mezunu olması, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması, gerektiğinde belirli zamanlarda büro ve evrak işlerini takip edebilmeli ayrıca herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

Office programları olan Word, excel, powerpoint gibi programları iyi derecede kullanabilmeli, kuruma gelen broşür, promosyon gibi ürünlerin depoya taşınmasını ve istiflenmesini yapabilmeli ayrıca kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

Kamu personel alımı için görev almak isteyenlerin arşiv ve dokümantasyon hizmetlerini yapabilmesi, askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ayrıca büro temizliği yapmaya engel bir durumunun olmaması ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Belediye işçi alımı kapsamında iş başvurusu yapacak kişilerin temizlik işlerinde kullanılan kimyevi maddelere karşı alerjisi olmaması, sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları ve etkili iletişim tekniklerine hakim olmaları gerekiyor.

İSPER Kurumu KPSS Şartsız Lise Mezunu Memur Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın