Kamu Hastanesine 31 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alacak

Kamu Hastanesine 31 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alacak
Kamu Hastanesine 31 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Tarafından yayınlanmış olan ilana göre farklı unvanlarda hastane bünyesinde çalışmak üzere 31 sözleşmeli sağlık personeli alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapmak isteyen adaylar Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Çağış Yerleşkesi Balıkesir Adresine posta yolu ile müracaatlarını gerçekleştireceklerdir.

Başvuru yapacak adaylar için ilan Resmi gazete de ilan yayınlandıktan itibaren 15 Gün içerisinde başvurularını posta yolu ile gerçekleştireceklerdir.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

Başvuru kılavuzunda yer alan tabloda belirtilen unvanların özel şartlarını taşımış olma, 2020 Yılı B grubu sınavına giriş olma ve Eczacı pozisyonlarına başvuru yapmak isteyen adaylarda bu şart aranmamaktadır.

Herhangi Bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olma, Başvuru yapacak adaylar için 657 sayılı devlet kanununun 4/B maddesinde belirtilen şartları taşıma, adaylara Hizmet sözleşmesi yapılacak olup sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 ay içerisinde feshedeceklerdir.

Alımı Yapılacak Unvanlar

23 Hemşire alımı, 1 Eczacı, 3 Ebe, 1 Sağlık teknikeri, 1 sağlık teknikeri, 1 Diğer sağlık personeli, 1 diğer sağlık personeli alımı gerçekleştirilecektir.

İlan metni.

Kamu Hastanesine 31 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın