Kamu Personeline İdari İzin

Kamu Personeline İdari İzin
Kamu Personeline İdari İzin
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu Personeline İdari İzin

Kamu personeline Ramazan Bayramında izin 9 güne çıkartıldı. Cumhurbaşkanlığı İdari ve Mali İşler Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında uygun görüşleri doğrultusunda kamu çalışanlarının 10 Mayıs Pazartesi 11 Mayıs Salı günü tam gün 12 Mayıs Çarşamba günü ise yarım gün idari izinli sayılacaklarına dair açıklama yapıldı.

Bayram Tatili 9 gün oldu

Kamu çalışanları için yapılan düzenleme ile bayram ve hafta sonunun birleşmesi ile birlikte bayramda 9 günlük tatil oldu. Cumhurbaşkanlığınca daha önceden yapılan açıklamada Kamu çalışanlarının salgın tedbirleri kapsamında esnek, dönüşümlü ve uzaktan çalışması Cumhurbaşkanlığınca uygun görülmüş bu doğrultuda ise çalışma saatleri düzenlenmesi yapılarak kamu kuruluşlarında çalışma saatleri başlangıcı sabah saat 10:00 Çalışma bitiş saati ise öğleden sonra 16:00 olarak belirlenmişti.

Kamuda Mesai Başlangıcı 17 Mayıs 2021 Pazartesi

Kamu çalışanları idari izinli olmaları dolayısı ile 7 Mayıs 2021 tarihinden itibaren izini sayılacaklar. Kamu çalışanları mesai başlangıcı ise 17 Mayıs 2021 pazartesi günü olacaktır. Kamu çalışanlarının çalışma saatlerine dair 17 Mayıs 2021 tarihine kadar herhangi bir düzenleme gelmez ise çalışma saatleri sabah saat 10:00 ile öğleden sonra saat 16:00 olarak devam edecektir.

Kamu Personeline İdari İzin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın