Koronavirüs’te Bölge Bölge Yasaklar Önemli 4 Hafta Başladı

Koronavirüs’te Bölge Bölge Yasaklar Önemli 4 Hafta Başladı
Koronavirüs’te Bölge Bölge Yasaklar Önemli 4 Hafta Başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm dünyada ve ülkemizde görülmekte olan çok sayıda can kaybına sebep olan Salgın döneminde vaka sayılarında azalma beklenirken artış olması ve vaka sayısında azalma sağlanılamaması ile ilgili bir çık fikirler ortaya çıkıyor. Özellikle taşra illerinde akraba ilişkileri nedeniyle vaka sayısının arttığı belirtilmektedir. Vaka artışını halkındaki rahatlığı bağlı olduğunu düşünenler oldu.

Kritik 4 Hafta Nedir?

Kritik 4 hafta Mutasyonların vakaları etkileyip etkilemediğinin öğrenmek için verilen süredir. Bu süre içerisinde mutasyonlu vakalarda beliren semptomların incelenmesi için verilen süredir.

koronaviruste-bolge-bolge-yasaklar-onemli-4-hafta-basladi.jpg

Söz Konusu Üçüncü Dalga

Uzmanlar “üçüncü dalgadan söz edebilmek için de 15-20 bin vaka sayısının yeniden görülmesi gerekir. Virüs tamamen yeni bir özellik kazanarak, mutanla başka bir şeye evrilirse, işte o zaman bambaşka bir süreç başlayabilir” açıklamaları yapıldı.

Nuray Babacan(Hürriyet Gazetesi Yazarı) yapmış olduğu bir habere göre büyük şehirlerin yoğun bakımlarında çok azaldığı fakat geçtiğimiz bir hafta enfeksiyon kapan sayında artış olduğu belirtilmektedir.

İngiltere dışında Ülkemizde ki mutasyonlu virüs üzerinde de araştırılma yapılmaktadır. Türkiye’deki mutasyonun salgını arttırdığı düşünülmektedir.

Koronavirüs’te Bölge Bölge Yasaklar Önemli 4 Hafta Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın