KPSS 2020 / 13 Tercih Sonuçları Açıklandı!

KPSS 2020 / 13 Tercih Sonuçları Açıklandı!
KPSS 2020 / 13 Tercih Sonuçları Açıklandı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sözleşmeli personel alımı için Karayolları Genel Müdürlüğü sözleşmeli alım yerleştirme işlemleri geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Sonuçların açıklanması ile adayların ÖSYS web sitesi resmi sitesi üzerinden girişlerini yaparak, sonuç hakkında bilgi alabilecekleri duyuruldu. Çok sayıda kişinin merakla beklediği sonuçlara ulaşması için resmi internet sitesi üzerinden kullanıcı adı ve şifresi ile girerek, tercih sonuçları butonundan anında sonuca ulaşması mümkün olacak. Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlar için Yerleştirme sonuçlarının açıklandığı resmi web sitelerden duyuruldu.
07 – 12 Ekim 2020 Tarihinde Tercihler Yapılmıştı

Sonuçları açıklanan başvuru ile ilgili, tercihlerin 7 ile 12 Ekim arasında yapıldı da biliniyor. Bu tarihler arasında KPSS 2020 / 13 Karayolları Genel Müdürlüğünün sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemlerinin tamamlanması sağlandı. Direkt olarak bu pozisyonlar için yerleştirme işlemlerinin gerçekleşmesi de sağlanmış oldu. Adayların 20 Ekim 2020 tarihinde saat sabah 10.00’dan itibaren yerleştirme sonuçlarına ulaşabilecekleri bildirildi. 

Karayolları Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı başvurularının belirlenen tarih aralığında yapılması halinde, tercihler kabul edildi. Tercihleri olumlu şekilde sonuçlanan adaylar için ise resmi internet sitesi üzerinden sonuçlar veriliyor. Başvuru işlemlerinin 12 Ekim’e kadar yapıldığı, tercihlerin alındığı bu sistem için sorunsuz bir şekilde tercihlerin kontrolleri gerçekleşti. Son derece hızlı bir şeklide de açıklamadı yapıldığından, başvuru yapan adaylar sonuçtan memnun kalacak. Kısa süre içinde müdürlük tarafından gereken inceleme yapılarak sonuç açıklandı.

20 Ekim Sabah 10.00’dan İtibaren Tercih Sonuçları Açıklandı 

Belirlenen zaman diliminin tamamlanması ile sabah saatlerinde sonuçların açıklanması sağlandı. Evet, başvuru yapan adaylar heyecanla direkt olarak resmi internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerinin nasıl sonuçlandığı konusunda anında çözümü sağlayabilir. Giriş işlemleri için direkt olarak kullanıcı adı ve şifrenizi kullanmanız yeterli olur. Ardından giriş işlemi yaptıktan sonra kısa bir süre içinde tercih sonucu görmeniz zaten mümkün. ÖSYS sonuç sayfası üzerinden tercih sonuçları butonuna tıklamanız durumunda, müdürlük seçeneğini de işaretleyerek sonucuna kolayca ulaşabilirsiniz.

KPSS 2020 / 13 Tercih Sonuçları Açıklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın