KPSS 2020/2 Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

KPSS 2020/2 Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
KPSS 2020/2 Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre KPSS 2020/2 tercih sonuçları yayımlandı. Yapılan açıklama sonrası adayların gözü KPSS tercih sonuç sorgulama ekranına çevrildi.

ÖSYM tarafından geçtiğimiz ay başlatılan KPSS Ortaöğretim tercihleri son bulduktan sonra kamu personeli adaylarının merakla beklediği tercih sonuçları ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün tarafından açıklandı. 

ÖSYM Başkanı Aygün, Twitter üzerinden KPSS tercih sonuçlarının açıklandığı bilgisini paylaştı.

Aygün paylaşımında; “30 Aralık 2020 – 7 Ocak 2021 tarihleri arasında tercihlerini aldığımız KPSS-2020/2 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçları kurum internet adresinden açıklanmıştır. Sonuçların adaylarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadro ve pozisyonlara kamu kurum ve kuruluşlarınca doğrudan atanacaklardır. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildikleri kurum veya kuruluşa teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

KPSS 2020/2 Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın