KPSS Sonuçları 22 Ekim’de Açıklandı

KPSS Sonuçları 22 Ekim’de Açıklandı
KPSS Sonuçları 22 Ekim’de Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müjdeli haber olması umut edilen KPSS sonucu açıklandı. KPSS sonuçları ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Sonuçlar açıklandı ve memur olmak isteyen adayların da puan üzerinden az çok ne gibi bir sonuç alacakları da belli oldu. Sonuçlar beklendiği gibi mi? KPSS geçtiğimiz günlerde yapılmışı. Aynı zamanda ÖABT sonuçları da bununla birlikte açıklandı. Alan sınavına giren öğretmenler, işletme, maliye gibi bölümler, hukuk ve diğer bölümler de sonuçlarını tam anlamıyla gördü. Bu durumda ortak bir sistem üzerinden sunulan puanlar için direkt olarak sonuçlara göre tercih yapmak da söz konusu olacak. Bunu bilerek siz de sonuç üzerinden açılan kontenjanlara başvurunuzu yapabilirsiniz. 

KPSS Sonucu Kaç Olursa Atama Olur?

Merak edilen konulardan bir diğer ise kaç puan alırsam atanırım sorusu. Bu sorunun yanıtı her bölüm için farklı düşünülebilir. Ancak bilmeniz gereken 60 üstü puan ile polislik başvurusu, 70 üstü puan ile bakanlık ya da buna benzer memurluklar için başvurunun kabul edildiği. Başvuru işlemlerinin gerçekleşmesi için açıklamalar yapıldığında, minimum puan sınırı verilecektir. Bu puan sınırı genel için genel olarak 70 belirlenir. Bunu göz önünde bulundurmanız durumunda, direkt olarak siz de KPSS ile atama konusunda başvurunuzu yapabilir, anında direkt olarak sizin için sunulacak olan seçenekler üzerinden işlemlerin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. KPSS taban puanı ile başvuru işlemlerinin yapılması sağlanır. Bazı kurumlar ise en az puan şartı aramadan alımlar yapabilmektedir.

KPSS Atamaları

Atamalar her meslek grubu için farklı puanlar ve farklı zaman dilimleri içinde olabiliyor. Bu durumda açılacak olan kontenjanlar ile ilgili doğru bir takip yapmanız durumunda, sorun yaşamadan direkt olarak atama işlemlerinin gerçekleşmesi için başvurunuzu yapabilirsiniz. Hızlı ve sorunsuz bir şeklide başvurunun gerçekleşmesi, avantajlı bir şekilde satış işlemlerinin yapılması ve çok daha fazlası sağlanabilir. KPSS atamaları ile siz de yaptığınız puan ile ilgili yerlere başvurunuzu yapabilir, atanmak üzere işlemlerin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

Başvuru işlemleri için KPSS alanında ve sağlanmanız gereken diğer şartlar veriliyor.

KPSS Sonuçları 22 Ekim’de Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın