KPSS ve ÖABT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS ve ÖABT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
KPSS ve ÖABT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde KPSS açıklama tarihi konusunda bilgi verilmişti. Sınavın ardından kısa bir süre sonra ne zaman KPSS sonucunun açıklanacak olduğuna dair bilgi sunulmuştu. Peki, şimdi ne olacak? Açıklama tarihi olarak detay sunulduğundan, KPSS’ye giren adaylar sınav sonuçlarını direkt olarak ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden görecek. Bu durumda direkt olarak sonuç hakkında bilgi alıp, detayları da görebilirsiniz. KPSS 22 Ekim tarihinde açıklanıyor.

Beklenen Gün Geldi!

KPSS’ye giren adaylara müjde! Beklenen gün geldi ve KPSS açıklanıyor. 22 Ekim tarihinde açıklanacak olduğu bildirilen sınav için açıklama ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden gelecek. ÖATB için de merak sürüyor. 20 Eylül’de yapılan ÖABT için de sınav sonuç açıklama tarihi 22 Ekim olarak verildi. Bu sebeple her iki sınav sonucunu da görmek isteyen adaylar, bu tarihte ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden giriş yaparak anında sonuca ulaşabilirler.

KPSS sınav sonucu nerede açıklanacak? Sorusunun yanıtı, direkt olarak resmi internet sitesi üzerinden veriliyor. Siz de kolayca açıklamayı görmek için resmi internet sitesinden açıklanan sınavlar butonundan giriş yapabilirsiniz. Hızlı ve kolay bir şeklide giriş işleminin gerçekleşmesi durumunda doğru yanlış sayınız, ortalama puanınız gibi pek çok bilgiye erişim sağlayacaksınız. Merakla beklenen sınavın sonucu açıklanıyor. Memur olma hayali kuran kişilerin KPSS puanını görmesine saatler kaldı.

ÖABT Ne Zaman Açıklanıyor?

ÖATB ne zaman yapılmıştı? 20 Eylül tarihinde yapılan sınavın sonucu da merakla bekleniyor. Evet, bu sınava da giren adaylar, elbette KPSS ile birlikte ortak değerlendirilen bu sınavın da sonucunu merak ediyor. Sınav sonucunun açıklanması ile hemen hemen her aday kendisi için hayatında bir yol çizmeye de karar verecek. Puanı yeterli olan adaylar için bu durum memurluk olacak. Elbette açıklamanın gerçekleşmesi ile sorunsuz bir şekilde başvurularınızı da yapmak üzere atama dönemleri hakkında bilgi verilecektir. ÖABT ne zaman açıklanıyor sorusunun yanıtı da 22 Ekim.

KPSS ve ÖABT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın