MEB 2021 EKYS Görevlendirme Takvimi Belli Oldu

MEB 2021 EKYS Görevlendirme Takvimi Belli Oldu
MEB 2021 EKYS Görevlendirme Takvimi Belli Oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Takvimi belli oldu. İşte takvime dair tüm tarihler ve detaylar.

MEB EKYS Takvimi

Müdür, müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı boş bulunan eğitim kuramlarının ilanı 21-23 Haziran olarak açıklandı. Sözlü sınav komisyonlarının oluşturulması 21-23 Haziran olarak açıklandı. Sözlü sınav duyurunun yapılması ve başvuruların alınması 24 Haziran-30 Haziran olarak açıklandı.

İl Değerlendirme Komisyonu tarafından müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı olarak ilk defa görevlendirileceklerin değerlendirilmesi 01-09 Temmuz olarak açıklandı.

Yazılı sınav puanı ile Ek-l’de yer alan değerlendirme formu üzerinden yapılacak değerlendiremeye göre alınan puanın aritmetik ortalaması sonucunda oluşan puan sıralamasına göre en yüksek puan alandan başlamak üzere, eğitim kuramlarının boş bulunan müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı sayısının ayrı ayrı tespit edilerek üç katı adayın belirlenmesi 12-13 Temmuz olarak açıklandı.

Sözlü sınavın yapılması 14-30 Temmuz olarak açıklandı. Sözlü sınav sonuçlarının duyurulması 02-03 Ağustos olarak açıklandı. Sözlü sınav sonuçlarına itiraz 04-10 Ağustos olarak açıklandı. Sözlü sınav sonuçlarına itirazların değerlendirilerek sonuçların duyurulması 11-12 Ağustos olarak açıklandı. Sözlü sınav puanlarının MEBBİS modülüne girilmesi 13-17 Ağustos olarak açıklandı.

Görevlendirmeye esas puanların ilanı 19-20 Ağustos olarak açıklandı. Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı görevlendirmeleri için boş kontenjanların girilmesi 23-24 Ağustos olarak açıklandı.

Tercihlerin alınması 26 Ağustos-01 Eylül olarak açıklandı. Başvuruların onaylanması 26 Ağustos-03 Eylül olarak açıklandı. Başvuru sonuçlarının açıklanması ve görevlendirme 06-10 Eylül olarak açıklandı. İhtiyacı karşılanamayan eğitim kurumu yöneticiliklerine duyuru, başvuru ve görevlendirme 13-17 Eylül olarak açıklandı.

Daha önce katıldıkları sözlü ve yazılı sınav sonucuna göre yönetici olarak görevlendirildikleri eğitim kuramları 652 Sayılı KHK’nın 37’nci maddesinin 9’uncu fıkrası kapsamına alınanlardan 4 yıllık görev süresi dolmadan yöneticilik görevinden alınanların Geçici 3’üncü maddeye göre görevlendirilmeleri 27 Eylül-01 Ekim olarak açıklandı.

MEB 2021 EKYS Görevlendirme Takvimi Belli Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın