MEB Açıladı! 11 Ocak’ta Bütün Okullarda Bayrak Töreni Yapılacak

MEB Açıladı! 11 Ocak'ta Bütün Okullarda Bayrak Töreni Yapılacak
MEB Açıladı! 11 Ocak'ta Bütün Okullarda Bayrak Töreni Yapılacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanlığı, korona virüs pandemisi sebebiyle yüz yüze eğitime kapalı olan okullarda, Bayrak Töreni yapılamaması ve İstiklal Marşının okunamaması nedeniyle harekete geçti.

Konu ile ilgili olarak, Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada yurt genelinde yarın saat 10.00’da tüm okulların bahçesinde bayrak töreninin yapılacağı ve İstiklal Marşının okunacağı bildirildi. 
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, her pazartesi sabahı ve her cuma akşamı Türkiye’nin dört bir yanındaki okul bahçelerinden yükselen İstiklal Marşının, salgın koşulları nedeniyle bir süredir yan yana okunamadığı bildirildi. 

Çocukların ve öğretmenlerin, canlı dersler öncesinde ekran başında milli marşımızı söylediği belirtilerek, “Milli Eğitim Bakanlığı olarak istedik ki yeni haftaya başlarken çocuklarımızın coşkusuna ortak olalım, İstiklal Marşımızı 7’den 77’ye hep birlikte söylerken buluşalım. 11 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da tüm okullarımızın bahçesinde bayrak töreni yapılacak ve İstiklal Marşımız okunacak. 

Eş zamanlı olarak TRT EBA İlkokul, Ortaokul, Lise kanallarımızda saat 10.00’da İstiklal Marşımız yayımlanacak” denildi. Tüm Türkiye’ye çağrı yapan Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, il yöneticilerinden tüm okullarda, saat 10.00’da yöneticiler ve halihazırda görevli personelin de katılımıyla bayrak töreni yapılmasını; öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere bulundukları yerden İstiklal Marşı’na eşlik etmeleri için davette bulunmalarını istedi.

Bakan Selçuk’ta yarın mesai arkadaşlarıyla birlikte Bakanlık binasında bayrak törenine katılacak.

MEB Açıladı! 11 Ocak’ta Bütün Okullarda Bayrak Töreni Yapılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın