MEB İdari İzin Hakkında Açıklama Yaptı

MEB İdari İzin Hakkında Açıklama Yaptı
MEB İdari İzin Hakkında Açıklama Yaptı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ek Ders Ücretleri Ödenecek

Eğitim kurumlarının 16 Mart’tan 31 Mayıs tarihine kadar kapanması daha önceden kararlaştırılmıştı. 31 Mayıs tarihine yaklaşılması ile birlikte öğretmenler yeni sürecin nasıl işleyeceğini merak ediyordu. Bu konuda MEB yeni bir duyuru yayınlayarak merak edenleri bilgilendirdi. Duyuruya göre Nisan ve Mayıs ayları içerisinde hayata geçirilen uygulamalar 19 Haziran tarihine kadar da devam ettirilecek. Böylelikle dersleri fiili olarak yapamayan öğretmenler ek ders ücretlerini de alabilecek. Ancak ek ders ücretleri 19 Haziran tarihi itibariyle de sona erecek. Bundan sonraki süreç için ek ders ücreti ödemesi yapılmayacaktır. 

Seminer Olacak Mı?

Öğretmenlerin en çok merak ettikleri konular arasında seminer olup olmayacağı geliyor. Ancak yapılan yeni bilgilendirme duyurusunda bu konu hakkında bir açıklama yapılmadığını belirtmemiz gerekiyor. Dolayısıyla şimdilik bir çıkarımda bulunmak doğru olmayacaktır. 

Seminer süreci ile ilgili yeni bir açıklama yapılacağı tahmin ediliyor. Öğrencilerin eğitiminde olduğu gibi uzaktan bir eğitim sistemine geçilmesi gündeme getirilebilir. Böylelikle olası risklerin en aza indirgenmesi sağlanabilecektir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın henüz bu konuda bir çalışma yapıp yapmadığı bilinmiyor. Fakat yeni normal süreci kapsamında birtakım esneklikler yapılarak seminer süreçleri hayata geçirilebilir. Yeni duyurular geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

MEB İdari İzin Hakkında Açıklama Yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın