MEB Özel Çocuklar İçin Uygulama Geliştirdi

MEB Özel Çocuklar İçin Uygulama Geliştirdi
MEB Özel Çocuklar İçin Uygulama Geliştirdi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özelim Eğitimdeyim

Okulların kapanması ile birlikte özel eğitim ihtiyacı olan çocuklar için de zor bir dönem başladı. Velilerin gerekli eğitimi evde sağlamaları da mümkün olmadığı için harekete geçen Bakanlık “Özelim Eğitimdeyim” adında bir uygulama geliştirdi. Bu uygulama ile görme ve işitme engeli olanlar, zihinsel engelli olanlar ile otizm spektrumu olanlar uygulamadan istifade edebilecek. Bu sayede 7/24 eğitim alma imkanına kavuşacaklardır. 

Hem ailelere hem de çocuklara yönelik olarak geliştirilen içeriklerin zamanla daha da çok zenginleştirileceği Bakanlık tarafından ifade edildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da bu uygulamayla bizzat ilgilendi. Bakan Selçuk, her bir çocuğun eğitiminin kendileri için son derece önemli olduğunu aktardı. Vakit kaybetmeden kurulan bu yapının gün geçtikçe daha da geliştirileceğini ifade etti.

Uygulama hali hazırda İOS ve Android uygulama mağazalarında erişime sunuldu. Herhangi bir ücret ödemeden bu uygulamalardan faydalanmak mümkün olacak. Zamanla yeni güncellemeler eklenerek uygulamaların daha kullanışlı olmaları sağlanacak. Özel eğitim gerektiren çocuğu olan velilerimizin de bu konuda hassas davranarak eğitim süreçlerini aksatmaması gereklidir. Böylelikle çocuklarımızın topluma kazandırılmaları ve eğitimlerinden geri kalmamaları mümkün olacaktır. konu ile ilgili yaşanacak tüm yeni gelişmelerden ve bakanlık çalışmalarından sitemiz aracılığıyla haberdar olabilirsiniz.

MEB Özel Çocuklar İçin Uygulama Geliştirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın