Minik Ayda’nın Babası Yapılan Yorumlara İsyan Etti

Minik Ayda’nın Babası Yapılan Yorumlara İsyan Etti
Minik Ayda’nın Babası Yapılan Yorumlara İsyan Etti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen ve tüm Türkiye’yi büyük bir üzüntüye boğan depremin ardından tam 91 saat sonra Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından mucizevi bir şekilde kurtulan 3.5 yaşındaki Ayda bebek, önceki gün tedavi gördüğü hastaneden taburcu olmuştu.

Kendisinin kurtarıldıktan saatler sonra annesini yıkıntılar arasında kaybeden minik Ayda, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hastanesi’nden babasının kucağında çıktığı görüntüler büyük ses getirmişti. Yalınayak bir şekilde babasının otomobiline kucağında taşıdığı Ayda’nın o anlarını gösteren fotoğraflar sosyal medyada oldukça tartışılmış ve birçok kişi bu kareler hakkında oldukça sert eleştirilerde bulunmuştu.

Babadan Gelen Yorumlara Tepki Geldi

Minik Ayda bebeğin babasının kucağında yalın ayak bir şekilde çıkarıldığı fotoğrafla ilgili olarak yüz binlerce sosyal medya kullanıcısının yorum yaptığı ve tepkilerini ortaya koyduğu görüldü. Yapılan yorumların genelinde “Ambulansa bindirirken birbirini ezenler”, “Çok ağladım diyenler”, reklamcı köfteciler nerede” gibi yorumlarla yaşananlara tepki gösterdikleri görüldü. Gelen yorumlar üzerine Milliyet’e konuşan baba Uğur Gezgin ise taburcu edilme anını gösteren o fotoğraflara yapılan bazı yorumlara yoğun bir şekilde tepki gösterdiği ve yapılan yorumların tek kelime ile yargısız infaz olduğunu belirttiği görülüyor.

Acımızı Yaşatmıyorlar

Konu ile ilgili olarak yaşananlardan dolayı oldukça sinirli ve üzgün görünen Aydan’ın babasının yaptığı açıklamada ise; “Bırakın acımızı yaşayalım. O hastaneye girdiğimde de tektim, kızım taburcu olup çıktığımda da. O gün o hastaneye girdiğimde yanımda olan dostlarım taburcu olduğunda da yanımdaydı. Kapının önünde bizi bekliyorlardı. Hastaneden çıkıp arabaya yürüdüğümüz mesafede kısa bir mesafeydi.

Evet! Ayda’nın ayaklarında çorap yoktu. Ayakları yara içindeyken çorap giydiremezdim. Kızım 5 gün enkaz altında kaldı. Günlerce banyo yapmadı. Eve getirip banyosunu yaptırdım, ayaklarını kremledim. Kızıma ilk defa bakmıyorum, bu çocuğu ben büyüttüm.” İfadeleri ile yapılan yorumlara en iyi karşılığı verdiği görüldü. Bu açıklama ile yapılan yorumların ne kadar yanlış ve taraflı olduğu bir kez daha ortaya konum olduğu görüldü.

Minik Ayda’nın Babası Yapılan Yorumlara İsyan Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın