WhatsApp Beklenen Özelliği Kullanıma Sundu

WhatsApp Beklenen Özelliği Kullanıma Sundu
WhatsApp Beklenen Özelliği Kullanıma Sundu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süreli mesaj özelliği uzun süreli WhatsApp kullanıcıları tarafından talep ediliyordu. Çünkü WhatsApp kullanılarak gerçekleştirilen yazışmalarda mesajlar ilk 5 dakika silinmediği taktirde kişi sadece kendi tarafından silebiliyordu. Hal böyle olunca yazışma diğer tarafından sayfasında o durana kadar kalıyordu. Hatta bu durum son dönemde tehdit ve şantaj amacıyla sıklıkla kullanılmaya başlamıştı. Kullanıcılar bu sebeple oldukça dikkatli davranmak zorunda kalıyordu. Fakat bu yeni özellikle birlikte artık konuşmalar belirli bir süre sonra kendiliğinden silinecek.

7 Gün İçerisinde Mesajlar Kendiliğinden Kaybolacak

WhatsApp tarafından tanıtılan bu özellik tam olarak kullanıma sunulduktan sonra artık bu özelliği aktif eden kişilerin mesajları 7 gün sonunda kendiliğinden kaybolacak. Bu özelliğin nasıl aktif hala getirileceği ise şuan itibari ile bilinmiyor. Bu özelliğin önümüzde ki günlerde yapılacak güncelleme ile kullanıma sunulması bekleniyor. Karşılıklı konuşmada taraflar bu özelliği ham aktif edebilecek hem de pasif hale getirebilecek. Yeni gelecek bu özelliğin yoğun bir şekilde kullanılacağı tahmin ediliyor.

WhatsApp konuşmalarında ise bu özelliğin aktif edilip edilmemesi ise yöneticilerde olacak. Ayrıca WhatsApp gruplarında bu özelliğin herkes için aynı anda mı yoksa grup üyeleri için ayrı ayrımı aktif hale gelebileceği ise şimdilik bilinmiyor. Bu özelliğin en çok eleştirilen tarafının ise 7 gün süresinin oldukça uzun olması olarak gösteriliyor. Kullanıcılar bu süresinin kişi tarafından kendi ayarlanması gerektiğini ifade ediyor. 7 günlük süreninin konu ile ilgili sorunları çözemeyeceği ifade ediliyor.

Tatil Modu Geliyor

WhatsApp pandemi döneminde güncelleştirme faaliyetlerine tekrar hız vermişti. Açıklanan süreli mesaj özelliği ile birlikte en çok merak edilen konu ise geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ‘’Tatil Modu’’ özelliğinin ayrıntılarının ne olacağı ve ne zaman devreye gireceği oluyor. Konu ile ilgili olarak ayrıntıların hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Bu 2 özelliğinde 1 hafta içerisinde yapılacak güncelleme ile kullanıma sunulması bekleniyor. Tatil modu ile ilgili beklentilerin ise oldukça yüksek olduğu görülüyor.

WhatsApp Beklenen Özelliği Kullanıma Sundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın