Öğretmenler İçin Uzaktan Eğitim Başladı

Öğretmenler İçin Uzaktan Eğitim Başladı
Öğretmenler İçin Uzaktan Eğitim Başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

125 Bin Öğretmen Hizmet İçi Eğitime Katılacak

Milli Eğitim Bakanlığı korona virüsle mücadele sürecinde öğretmenlerin meslek içi eğitimler ertelenmedi. 2023 eğitim vizyonu hedeflerinin gerçekleştirilmesi için öğretmenlere de uzaktan eğitim programı uygulandı. Bu dönem mesleki gelişim programlarının 17.si hayata geçirilecektir. Okul yöneticileri ve öğretmenler eğitimlere katılacaktır. 

Uzaktan hizmet içi eğitimler 2-3 haftalık sürece yayılarak yapılacaktır. Öğretmenler katılmak istedikleri eğitimler için başvuru yapacaktır. Böylece öğretmenlerin meslek içi eğitimleri ertelenmeyecektir. 

Şu anda bu eğitimlere katılacak olan 125 bin öğretmen bulunuyor. Günlük 17 mesleki gelişim programı açılacaktır. Öğretmenler seçtikleri programları elektronik ortamda dinleyecek ve yazılı olarak katılım sağlayacaktır. Böylece öğrenciler gibi öğretmenler de uzaktan eğitime devam edecektir. 

Öğretmenler uzaktan eğitimle yapılan eğitimler hakkında bilgi sahibi olmak için MEB tarafından yapılan duyuru ve bilgilendirmeleri takip etmeleri gerekir. 

Youtube Kanalından Takip Edebilirler

MEB tarafından öğretmen ve okul yöneticilerinin mesleki eğitimi için YouTube kanalı kuruldu. Bu kanaldan meslek içi eğitimlere katılmak mümkün olacaktır. Katılım sınırı ya da başvuru olmaksızın herkes bu eğitimlere katılabilecektir. Ayrıca her zaman ve her yerden eğitimleri takip etmek mümkün olacaktır. MEB tarafından öğretmenler için bu kanala videolar yüklenmeye devam edecektir. Öğretmenler eksiklikleri olan eğitimleri buradan alabilecektir.

Öğretmenler İçin Uzaktan Eğitim Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın