Sağlık Bakanı 3000 Sağlık Personeli Alımı Açıklaması

Sağlık Bakanı 3000 Sağlık Personeli Alımı Açıklaması
Sağlık Bakanı 3000 Sağlık Personeli Alımı Açıklaması
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pandemide tanı ve tedavi sürecinde aksaklıklar meydana gelmemesi için Ülkemizin sağlık ordusuna yeni neferler alınmıştır ve alınmaya da devam etmektedir.

Korona virüs salgını başladığı günden bu güne, Gerek İŞKUR’da gerekse Resmi Gazete’de ve Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ilan sitesinde yayımlanan ilanlarda Üniversite Hastanelerine ve Sağlık Kuruluşlarına sürekli takviye Sağlık Personeli alınmaktaydı.

Bilim Kurulu toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sağlık Bakanlığı personel alımına değindi ve atama bekleyen sağlıkçılara iyi haberi verdi.

Bakan Fahrettin Koca, yeni açılan hastanelerin personel eksiğini tamamlamak için bir planlama yaptıklarını söyledi ve “İstihdam ile ilgili 32 bin kişi almıştık. Yeni açılan hastanelerimize 3 bine yakın personel alacağız ” diyerek sağlık personellerini sevindiren haberi duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Önümüzdeki dönemde açılışını yapmayı düşündüğümüz hastanelerimiz var. İstanbul’da, Konya’da olduğu gibi o durumda hastanelerin açılışına ve ihtiyacına göre bu yıl içinde alınmış olacak.” dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açılışı gerçekleştirilen İstanbul Salgın Hastanesi ve yeni açılan diğer hastanelere personel takviyesi için 3 bin sağlık personeli alımı gerçekleştirecek. 

Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanı ile birlikte açılışı yapılan İstanbul Salgın Hastanesi hizmet vermeye başlayacak. Açılışı yapılan hastaneye sağlık personeli alımı ile kadroların açılması bekleniyordu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından müjdeli haber geldi. Açılışı gerçekleştirilen İstanbul Salgın Hastanesi ve yeni açılan diğer hastanelere Bakan koca tarafından yapılan sağlık personeli açıklaması ile birlikte farklı unvanlarda (Temizlik, Güvenlik, Hemşire, Laborant, Sağlık Teknikeri, Paramedik, Fizyoterapist vs) personel istihdamı gerçekleştirilmesi beklenmektedir.

Sağlık Bakanı 3000 Sağlık Personeli Alımı Açıklaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın