Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü KPSS 70 Puan İle Kamu Personel Alımı

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü KPSS 70 Puan İle Kamu Personel Alımı
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü KPSS 70 Puan İle Kamu Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika memur alımı ilanları kapsamında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne bağlı bulunmakta olan Tapu Müdürlüklerinde görevlendirilmek amacı ile, 18 adet Sözleşmeli Tekniker ve 1 adet Sözleşmeli Büro Personeli gerçekleştireceğini duyurdu.

TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEMUR ALIMI

Tapu kadastro memur alımı için son başvuru tarihi 1.11.2021 tarihi saat: 17:00 ye kadar (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr/girisgecis.aspx?id=pdb) internet adresinden gerçekleştirilecektir.

 

memur-alimi.jpg

 

TAPU KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Bütün kişilerin 2020 yılı KPSS-P93 (B) puan türünden 70 (Yetmiş) ve üzeri puan almış olmaları ve ilanlar için başvurmak isteyen kişilerin kamu hak ve hukuklarından mahrum olmama zorunluluğu bulunmakta.

Adayların, mezun oldukları ön lisans programına uygun pozisyonlara başvuru yapmaları gerekmekte ve yayınlanmış bulunan iş ilanlarına başvurmaya istekli şahısların suçlarından affedilmiş olsalar bile ülkenin güvenliğine karşı suç işlememiş olmak zorunluluğu var.

Adaylar sadece bir unvan (pozisyon) için başvuru yapabilecek ve yayınlanmakta bulunan iş ilanlarına başvuruda bulunacak vatandaşların Türkiye’nin Anayasasını çökermeye çalışmak ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı suç işlememiş olmak zorunluluğu var.

Farklı bölüm mezunlarının başvuruları geçersiz sayılacak ve ilan edilmiş olan duyurulara başvurmak isteyen bütün şahısların alım işlemi yapılacak unvanlar için aranmakta olan nitelikleri karşılaması gerekmekte.

Yapılacak olan arşiv araştırması olumsuz neticelenen, gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya belge verdiği sonradan tespit edilen adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve duyurulmuş olan resmi ilana başvuracak insanların branşlar için talep edilen eğitim diplomalarının olması zorunlu.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü KPSS 70 Puan İle Kamu Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın