TESK Ucuz Akaryakıt Uyarısı Yaptı! Aracın Motoruna Dikkat

TESK Ucuz Akaryakıt Uyarısı Yaptı! Aracın Motoruna Dikkat
TESK Ucuz Akaryakıt Uyarısı Yaptı! Aracın Motoruna Dikkat
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ucuz akaryakıt uyarısı TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken tarafından yapıldı. Özellikle Kurban Bayramı nedeni ile tatil amaçlı seyahat edece kişilerin yolculuk sırasında karşısına ucuz akaryakıt tabelası çıkabilir. Bu tabelalara aldanılmaması konusunda TESK Genel Başkanı uyarıda bulundu.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı şöyle bir açıklamada bulundu. Pandemi gölgesinde geçen kış aylarının ardından havaların ısınması ve tatil sezonunun başlamasıyla birlikte uzun yola çıkacak olan vatandaşlarımız şehirlerarası yollardaki bazı istasyonların ucuz akaryakıt tabelalarına aldanıp felaketlere sebebiyet vermemeli” şeklinde belirtti.

Aracın Motoruna Dikkat!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “aracınızın motorundan olmayın” şeklinde uyarı yaptı. Günümüzde yaşanan salgın hastalık nedeni ile araç fiyatlarında artış görülmektedir. Hem sıfır hem de ikinci el araçların fiyatları oldukça çıktı. Dolayısı ile tercih edilen ucuz akaryakıt aracın motoruna zarar verebilir. İçerisinde ne olduğu bilinmeyen katkı maddeli kaçak yakıtlar araçta farklı teknik sorunlara da neden olabilir.

Piyasada benzin ve motorin ortalama fiyatı bellidir. Bu yüzden ucuz akaryakıt alımından kaçınmalısınız. Özellikle bilmediğiniz akaryakıt araç motorunda yangına neden olabilir. Canınızı tehlikeye atmak yerime güvenilir ve her zaman satın aldığınız petrol ofislerinden benzin ya da motorin almalısınız. Eğer ucuz akaryakıt tercih ederseniz daha farklı sorunlar meydana çıkar ve daha çok zarara girersiniz.

TESK Ucuz Akaryakıt Uyarısı Yaptı! Aracın Motoruna Dikkat

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın