Türk Kızılay’ı 16 İlde Stajyer Üniversite Öğrencisi Alımı Yapacak

Türk Kızılay’ı 16 İlde Stajyer Üniversite Öğrencisi Alımı Yapacak
Türk Kızılay’ı 16 İlde Stajyer Üniversite Öğrencisi Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılay’ı birçok üniversite bölümünden 16 il için yeni stajyer öğrenci alımları yapacak. Kızılay stajyer öğrenci alımları birçok alanda hizmet veren Kızılay’a destek olmak için görevlendirilecek. Örneğin; afet, uluslar arası yardımlar, göç hizmetleri, sosyal hizmetler alanında, sağlık, eğitim ve ilk yardım gibi birçok alanda destek verilecek görevler için alınacak.

Kızılay Stajyer Alımı İlleri

İstanbul Avrupa yakası, İstanbul Anadolu yakası, Ankara, Eskişehir, İzmir, Bursa, Düzce, Denizli, Samsun, Trabzon, Kayseri, Malatya, Kars, Van, Gaziantep, Adana, Diyarbakır olmak üzere 16 il için stajyer öğrenci alımları yapacak.

Hangi Üniversite bölümlerinden öğrenci alımı yapılacak?

Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Uluslararası İlişkiler, Bilgi ve Belge Yönetimi, Sağlık Bilimleri, Psikoloji, Sosyoloji, Sosyal Hizmetler, Grafik Tasarım, İletişim, Yeni Medya, Kamu Yönetimi, Halkla İlişkiler, İstatistik lisans bölümlerinde öğrenim görmekte olanlar başvuracaktır.

Bilişim / Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Teknolojisi ön lisans bölümlerinde öğrenim görmekte olanlar başvuracaktır.

Liselerin; Büro Yönetimi, Muhasebe ve Finansman, Bilişim Teknolojileri, Grafik Tasarım bölümlerinde öğrenim görmekte olanlar başvuracaktır.

Mezun olan adaylar 2021 yılı stajyer alımı için başvuru yapamayacaktır.

Stajyer Alımı Genel Şartları

Stajları 3308 sayılı mesleki eğitim kanunu kapsamında olan, staj zorunluluğu bulunan ve sigortası okul tarafından karşılanan, ilgili üniversite tarafından devlet katkı payının ödenebileceğini Türk Kızılay’ına belgeleyebilen, iletişim becerileri güçlü, öğrenmeye ve gelişime açık, ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi stajyer alımları yapılacak.

Türk Kızılay’ı 16 İlde Stajyer Üniversite Öğrencisi Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın