Üniversiteye Memur, Temizlik Personeli ve Güvenlik Alımı Yapılacak

Üniversiteye Memur, Temizlik Personeli ve Güvenlik Alımı Yapılacak
Üniversiteye Memur, Temizlik Personeli ve Güvenlik Alımı Yapılacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üniversite işçi alımı kapsamında iş başvurusu gerçekleştirmek isteyen kişilerin Herhangi bir lisans programından mezunu olmak. MEB onaylı Bilgisayar Programcılığı sertifikasına sahip olması ve Özel Güvenlik ile ilgili herhangi bir ön lisans programından mezun olmak.

ÜNİVERSİTE PERSONEL ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Bakırçay üniversitesi memur ve işçi alımı için son başvuru tarihi 28.10.2021 olarak duyuruldu.

Başvuru işlemleri şahsen Üniversite personel daire başkanlığına yapılacaktır.

MEMUR, GÜVENLİK VE İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olması, Temizlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmaması ve ilan edilmiş olan duyurulara başvurmak isteyen bütün şahısların alım işlemi yapılacak ünvanlar için aranmakta olan nitelikleri karşılaması gerekmekte.

En az iki programlama dilini bildiğini belgelendirmek ve duyurulmuş olan resmi ilana başvuracak insanların branşlar için talep edilen eğitim diplomalarının olması zorunlu.

 

universite-guvenlik.jpg

 

Ağ Sistemleri ve Yönlendirme sertifikasına sahip olmak ve personel ilanına başvuru işleminde bulunacak olan insanların gerçekleştirilecek Güvenlik Araştırmasının temiz olma zorunluluğu var.

Veri Analizi ve Raporlama sertifikasına sahip olmak ve yayınlanmış iş ilanına başvurmak isteyenlerin yurt dışı okullardan mezun olmuş şahısların Denklik Belgelerinin aslı ve onaylı örnekleri gerekmekte.

Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak ve başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün erkek Aday kişilerin askerlik ile bağı bulunmadığına ait resmi beyanı lazım.

Seracılık Eğitim Sertifikasına sahip olmak ve resmi iş duyurusuna başvuru gerçekleştirecek insanların faaliyetlerini sürekli olarak yürütmelerine engel olabilecek bir sağlık sorunlarının bulunmaması zorunludur.

Üniversiteye Memur, Temizlik Personeli ve Güvenlik Alımı Yapılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın