Van Şehitleri Uğurlanıyor

Van Şehitleri Uğurlanıyor
Van Şehitleri Uğurlanıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Gevaş bölgesinde keşif yaparken Artos dağına çarparak düşen keşif uçağında ölen emniyet mensuplarının kimlikleri ortaya çıkmaya başladı. Acı haberin ulaştığı aileler evlerine bayrak asarken, şehitler hakkında da bilgiye ulaşıldı.  Şehit Semih Güzelay  ve 7 emniyet mensubu memleketlerinde toprağa verilirken hikayeleri de ortaya çıkmaya başladı. Yürek dağlayan acı haberden sonra şehitlerin kimlikleri ortaya çıktı. 2003 yılında tekvandoya başlayan ve 2007 yılında Avrupa Şampiyonu olarak ülkemizi gururlandıran Güzelay yine ülkesi için görevdeyken şehit düştü. 3,5 ay önce evlenen Semih Güzelay’ın eşinin de Ankara’da polis olarak görev yaptığı ortaya çıktı. 

27 Yaşındaydı

Henüz 27 yaşında olan İzmirli Semih Güzelay’ın acı haberini alan Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı da bir taziye mesajı yayınladı. “Genç yaştan itibaren bayrağı için mücadele eden kardeşimiz, bizleri daha önce Avrupa’da onurlandırmıştı. Sporla büyüten genç kardeşimizin ailesine başsağlığı diliyoruz”

Keşif Uçağı Düşmüştü

Emniyet Müdürlüğü envanterinde kayıtlı olan Van keşif uçağı 2 pilot 7 emniyet mensubuyla birlikte 2 bin 200 rakımda Artos dağına çakıldı. Kırıma uğrayan uçak, 22:32 sıralarında son irtibatla iletişimi kesti. İnsanlı keşif uçağı olarak görev yapan uçak, radardan çıkarak gözden kayboldu ve tüm mürettebat yaşamını kaybetti. Polis memurları Burak Derya, Onur Bayram, Pilot komiser Gökhun Mete Altunbaş, Uçak teknisyeni Mustafa Keskin, Komiser yardımcısı Semih Güzelay, ve İrfan Aydoğan ile pilot yardımcısı Samet Üstüne şehir düştüler. 

Şehitler memleketlerinde toprağa verilirken, ailelerinin yanan yüreğini teselli etmek için de bakanlıktan gelen taziye mesajları yayınlandı. Şehit olan Gökhun Mete Altunbaş’un da eşinin komiser olduğu ve Ankara’da yaşadığı öğrenildi. İHA pilotu Aydoğan’da 29 yaşındaydı. 

Alaşehir’e Bir Haftada İki Acı

Manisa’nın Alaşehir ilçesine son bir haftada iki şehit acısı düştü. 9 Temmuz’daki patlamada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mesut Yazar şehit olmuştu. Havai fişek fabrikasında yaşanan korkunç olaydan sonra acı haberi alan Alaşehir bu kez de Onur Ramazan Bayram’ın acı haberiyle sarsıldı.

 

Van Şehitleri Uğurlanıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın